Levertijd & bezorging

Verzendkosten
Je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven de €20,- binnen Nederland. Onder de €20,- word er €4,95 in rekening gebracht.

Voor bestelling naar België zijn de verzendkosten €6,95. Boven de €50,- betaal je geen verzendkosten. Voor alle andere landen worden de verzendkosten berekend bij het afrekenen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen proberen wij op werkdagen binnen 24 uur te verzenden. Dit betekend dat je de bestelling binnen 1a 2 werkdagen word geleverd.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Staat er niks vermeld dan is het product op voorraad. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post-NL.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.